ET KIG I KRYSTALKUGLEN – ELLER RETTERE: I GLASØJET

Hvad er det så lige, du skriver på for tiden? spurgte en bekendt.
En humoristisk historie, svarede jeg kryptisk …

Det er snart to år siden, jeg skrev sådan her på min blog. Men nu er det endelig ved at blive alvor. For det skulle være ganske vist: 1. del af fortællingen, som jeg har puslet med on & off, udkommer til efteråret.

Og så meget kan jeg da røbe: Historien er om en dreng, der har glasøje. Egentlig fik jeg ideen, efter min mor omtalte en fjern fætter, der havde glasøje. Det var nu ikke så meget dette faktum, der inspirerede mig. Det var snarere MÅDEN, min mors fætter mistede sit øje på. Det var hverken på grund af en fyrværkeriskade eller et slagsmål. Årsagen var – en stegegaffel.

Hvordan det gik for sig, må du læse om, når bogen er færdig.

Hvis du nu tænker, at det lyder som en pædagogisk børnebog om at have et handicap, bliver du grumme skuffet. For handlingen er fuld af SKÆG OG BALLADE og handler mindst lige så meget om drengens ven og trofaste følgesvend. Denne kammerat har mærkværdigvis også kun ét øje. Men det er knivskarpt og ser bedre end de fleste. Og som bekendt ser to øjne bedre end ét.

Hvorfor det besynderlige makkerpar får stor succes som – næ nej, nu vil jeg ikke lække mere i denne omgang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *