Lær med Pixeline

Om bøgerne

Pixeline bøgerne er en række bøger til børn, der er både sjove og lærerige at læse.

Bliv bedre til engelsk

Kom med til ferieparadiset Solø og bliv skrap til engelsk. Det er nemlig både let og sjovt at lære ord og sætninger sammen med kaninen Pixeline og hendes venner Pip, Musseline og Ozzy. Og så kommer du samtidig med på alle tiders skattejagt.

Knap_LaesUddrag_200x50


Træn tabellerne

Bliv skrap til både den lille og store tabel. De er lette og sjove at lære sammen med Pixeline og hendes venner Pip, Musseline og Ozzy, der hygger sig sammen i ferieparadiset Solø.

Knap_LaesUddrag_200x50

Bliv skrap til klokken

Nu kan du blive en rigtig ur-mester: Tag på en spændende tidsrejse til Solø sammen med Pixeline og hendes venner, og træn klokkeslet – både med ure, der har almindelige visere – og med digitale ure, der viser klokken med tal.

Knap_LaesUddrag_200x50

 

Øv dig i at stave

Nu kan du blive en ægte stave-haj: Tag med til Solø sammen med Pixeline og hendes venner Pip, Musseline og Ozzy, mens de er på bogstav-eventyr i den forunderligste, magiske verden. Så lærer du både at læse korte og lange navneord, talord, tillægsord, udsagnsord, stedord, fremmedord og drilleord!

Knap_LaesUddrag_200x50

 

Tag med Pixeline på ordjagt

Tag til Solø med Pixeline og hendes venner, og træn stavefærdigheder i en forunderlig, magisk verden. Her er både krydsord, ordlabyrinter og kontant viden om navneord, stedord, talord, tillægsord, udsagnsord og fremmedord.

Hæftet kan anvendes alene  men er et supplement til Lær med Pixeline og bliv en læsehest.

Knap_LaesUddrag_200x50

 

Anmeldelser

“Pixeline interaktive Skolebøger er et naturligt og vigtigt supplement til den almindelige undervisning. Med Pixeline interaktive Skolebøger lærer børnene ganske enkelt noget, de udvikler sig”.

Jesper Juul, familieterapeut og forfatter til bl.a. ”Dit kompetente barn”

____________________________________________________________________________________

Lektørudtalelser:

”Fine bøger med friske farver … Min 3 1/2-årige er vældig interesseret i alfabetdelen af ”Læsehest”, men der går jo nogle år, inden hun når til fremmedordene. Jeg mener at bogen strækker sig over for mange emner. Dog kan den sagtens bruges til opslag, da det der står om de forskellige emner er kort og relevant. ”Tal-geni” vil fint supplere skolebøgerne når der skal læres tabeller. ”Hello” supplerer også fint, når der i 3. kl. startes med engelsk.”

Lær med Pixeline og bliv skrap til KLOKKEN

” … er en ganske omfattende og tekstrig koncept-billedbog … Alt drejer sig om at lære klokken på henholdsvis det digitale og det analoge ur”

____________________________________________________________________________________